En ny start

image

Jeg lader hende her danse sig igennem til en ny start, her på bloggen. Meget er sket siden jeg sidst bloggede og nu er det på tide, at smide anonymitetens kappe og stå ved, hvem jeg er og hvad jeg skriver. Det er slut med at gemme sig bag et flot -anonymiseret- billede, jeg risikerer noget denne gang og jeg gør det med livet som hjælpemiddel. Denne blog skal være det, jeg forsøgte at undgå da jeg i første omgang bloggede; et vindue ind i mit liv, en digital dagbog om stort og småt. Jeg river ikke hele tæppet væk, det private forbliver privat. Men jeg kan se mere og mere mening med, at kunne stå ved, hvad jeg skriver og give min stemme ansigt i debatten om stort og småt.

Hvis I kigger forbi, håber jeg I vil tage jer tid til at kommentere, når I finder det interessant. Hold fast i den konstruktive vinkel, det gælder på her, og i livet generelt. Så skal det nok blive godt.

Velkommen til!

Kh Trine

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s