På biblioteket

Vi nåede på biblioteket før vi blev syge (igen igen). Og godt for det, for så havde vi en del af underholdningen klar til brug. Man kan ikke kun se netflix og drikke saftevand, der må også bøger til. I hvert fald hjemme hos os.

Min strategi for biblioteksbesøg, når det gælder min treårige datter er bemærkelsesværdigt fraværende, i forhold til min egen bogstrategi. Jeg får altid bestilt de ønskede bøger hjem (somme tider flere gange, når jeg ikke når at hente dem i tide, undskyld søde bibliotekar på Islands brygge Bib). Og jeg husker at notere bøger jeg gerne vil læse, altså til mig selv. Men til min datter får jeg ikke gjort nogen af delene, så vi forlader os på børnenes boghandel og deres gode råd (da vi boede på Østerbro var det den gode boghandel på Østerbrogade, men der er lidt for langt nu), og så er vi som regel heldige at finde noget godt på biblioteket. De danske folkebiblioteker er jo rene skatkamre af forskellige slags børnelitteratur. Jeg er slet ikke inde i hvor meget god litteratur der findes til børn rundt omkring i verden, men det er naturligvis meget mere end der bliver oversat. Dog synes jeg vi er heldige i Danmark (ikke mindst fordi bibliotekerne er gratis, tak for det!!). Og vi får altid noget godt med hjem. Sidst fandt vi blandt andet;

Mit lyserøde liv af Amanda Eriksen
Hold og i hånden af Mette Egelund Olsen og Lea Letén
Bind sløjfer Alfons Åberg af gode gamle Gunilla Begstrøm
Samt
Zoofabetet af Louis Jensen og ill. Nete Goldschmidt

Ikke en dårlig fangst.

Vi låner som regel mange bøger, gerne 10-12 stykker ad gangen og afleverer dem, der ikke er interessante efter et par ganges læsning. Og så læser vi resten igen og igen indtil vi afleverer dem efter en måneds tid. Når man så går på biblioteket ca. 2-4 gange på en måned kan der ophobe sig rigtig mange bøger. ,en de fleste får vi læst og nydt.

Ganske kort om ovenstående bøger, vil jeg sige, at mit lyserøde liv virkelig er et stort hit. Vi elsker den! Ikke mindst fordi vi begge kan genkende os selv i handlingen og personerne.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s