Grøn torsdag – læs bøger, blade og aviser på nettet

Læs blogs, blade og aviser på nettet – så sparer du papir.

Hver uge får jeg Weekendavisen på papir. Det er det. Tidligere har jeg abonneret på blade og aviser (ikke mange, men dog nogen) og købt andre aviser, ikke altid dagligt, men rigtig ofte. Og nu læser jeg egentlig kun Weekenderen hos mig selv, Børsen hos min søster og nogle gange Information i weekenden når jeg spiser morgenmad på min yndlingscafé. Resten læser jeg på nettet. Det egentlig ikke et velovervejet valg, det er bare blevet sådan i takt med at diverse aviser, blade og magasiner har fået gode hjemmesider.

Hvad læser jeg så på nettet? Det centrerer sig nok omkring tre hovedkategorier; aviser, blogs og bøger.

Information lægger gratis artikler på nettet. Politiken har jeg abonnement på via mit telefonabonnement. Og indimellem browser jeg forbi Kristeligt dagblad og Berlingske. Ja, jeg har en meget bred smag i aviser.

Blogs læser jeg utrolig meget. Eller læser og læser. Jeg kigger og læser, hvis der er noget jeg finder læsværdigt. Det skyldes naturligvis at jeg læser modeblogs, madblogs og æstetikblogs, og disse er ikke altid lige interessante at læse, men virkelig gode til at opfylde behov for visuel stimuli og inspiration.

Bøger, ja det er bare e-reolen og især Mofibo (nej, jeg er ikke sponsoreret). Hvis Mofibo var bare lidt hurtigere til at lægge nye (kvalitets-) romaner på, så ville jeg nok sjældent ende på biblioteket. Men, jeg slipper ikke for et besøg på biblioteket i ny og næ og godt for det. Vi kommer der alligevel jævnligt, da min datter er storforbruger af “nye” bøger.

Links

Et par aviser
politiken.dk
information.dk
weekendavisen.dk
kristeligt-dagblad.dk
B.dk

Nogle dejlige blogs

Emily Salomon.dk

Miraarkin.dk

Sarahskager.dk

Marensblog.dk

Blogsbjerg.dk

Seneste læste bøger

Maren Uthaug “og sådan blev det”

Naja Marie Aidt ” Bavian”

Kirsten Hamann “Fra smørhullet”

Kirsten Hamann “Alene hjemme”

Christian Jungersen ” Krat”

Ole Thyssen “Blikskift”

Jonathan Franzen “Frihed”

Svend Brinkmann “Stå fast”

Hallgrimur Helgason “Lejemorderens guide til et smukt hjem”

Lene tanggaard “Opfindsomhed”

Findes alle på mofibo.dk
Jeg ved det ikke med sikkerhed, men jeg tænker at det er bedre at bruge elektricitet på tablets, computere, telefoner istedet for at fælde træer tilsat trykke vores aviser og blade på. Jaja, ved godt at en del er trykt på genbrugspapir mv.. Men grundlæggende må det være bedre for miljøet.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s