Fødselsdag coming up

Jeg har snart fødselsdag, ligger lige på skæringsdatoen mellem Tyr og Tvilling, så jeg er ifølge astrologer jordbunden men flyvsk, rolig men temperamentsfuld, sikker i mine valg, dog vægelsindet, trofast og vil gerne have to af alting i mit liv og så fremdeles. Helt og aldeles normalt. For mig.

Det skulle dog ikke handle om stjernetegn, mere om fødselsdag. For jeg holder snart familiefødselsdag og har altid en masse overvejelser omkring hvad de skal have at spise, hvornår på dagen fødselsdagen skal holdes osv.. Denne gang fylder jeg ikke rundt (der er stadig nogle år til) men jeg gad egentlig godt at have en undskyldning for at holde fest. Så jeg må holde en fest snart. Måske en forsinket indflytterfest. Denne fødselsdag bliver dog istedet en eftermiddagsfødselsdag, med boller og jordbærkage (nok ikke lagkage, da det ikke er min yndlingskage, men klassiske jordbærtærter med mørdejsbund, marcipan og chokolade), jeg tænker også jeg vil lave noget med is, og så måske nogle marengs. Til slut når alle er godt høje på sukker, tænker jeg at vi slutter af med en dejlig gryderet eller pasta bolognaise. Så kan min dejlige familie gå mætte og glade hjem.

Hvis jeg nu holdt rund fødselsdag, ville jeg enten vælge en dejlig brunch-frokost (enten lave den selv eller købe den på Nationalmuseet, som har den lækreste brunch) eller også ville jeg holde stor fest, startende med lækre tapas og rødvin, og et skønt drinksbord med et udvalg i lækker rom, dejlig gin og masser af godt tilbehør. Jeg skal til en skøn rund sommerfødselsdag i et sommerhus i starten af sommeren. Det er jo også en oplagt idé at holde den i sommerhus. Og jeg glæder mig til at fejre den dejlige dame, der fylder rundt og se hvad hun har fundet på til sin fødselsdag.

Hvilken fest ville I holde, hvis I fyldte rundt?

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s