Gadespejlet reflekterer

Gadespejl

Jeg kigger ned, mit gadespejl er aktivt. Altid nysgerrigt observerende min gade for spændende mennesker. Et par kommer gående, men de fanger ikke min opmærksomhed. At flytte fra en aktiv og virkelig attraktiv handelsgade til en – i bedste fald – aktiv til-og-fra-gade er ikke lige min kop the. Nuvel, der er naturligvis fordele, som kan gøres op i rene kvadratmeter, ellers var jeg ikke flyttet, dog er der fortsat ulemper. I aften er jeg uheldig, ingen kommer forbi. Netop som theen er drukket og jeg er på vej ind, ser jeg en spændende mand, normalt ville hans stil ikke fange mit blik, han er lidt drenget, lidt skater-ish, måske endda lidt hipster,og så alligevel ikke. Kasket, men ikke skater. Skæg, men ikke hipster. Pæne bukser og sneakers, årh måske alligevel hipster, men jeg kan ikke helt indfange hvad der gør ham helt så speciel at mine øjne bliver ved at undersøge. Indtil det netop springer i øjnene; hans gang er en anelse besværet, det er ikke tillært, men ægte. Det øverste af hans ryg er markant anderledes end de flestes; han er pukkelrygget.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s