vi bander helt vildt her

Jeg har det skideligt varmt, mor. Udtrykket er min treethalvtårige datters, og er nok afledt af skidevarmt. Skideligt er da det fedeste udtryk. Jeg havde glemt det, indtil hun spurgte mig igen, da hun forsøgte at lege gemmeleg mens jeg skulle arbejde. Hun gemte os begge under tæppet og jeg kunne ikke holde varmen ud, så jeg ville ikke gemmes mere. Får du det så skideligt varm under det tæppe, mor? Ja, det måtte jeg jo medgive, jeg fik det skideligt varmt under det tæppe.

her er også 40 grader i middagsheden så selv uden tæppe har vi det altså skideligt varmt.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s