De sidst dråber ferie

Nu skinner solen smukt og drillende, mens jeg tænker på hvor meget jeg dog kan nå inden ferien rinder ud. Kan jeg nå at sole, planlægge, omarrangere stue og male færdig og se alle de ting jeg gerne vil have set inden det er for sent? For sent bliver det nok aldrig, stuen og malingen render ingen vegne, og der kommer såmænd nok en udstilling mere, som er værd at se. Men de sidste dråber skal lige klemmes ud af ferien.

Derfor er min plan overordnet set, at sålænge solen titter frem, må jeg gerne være ude og nyde den. Forsøge at ordne ærinder udenfor, så vidt muligt. Og sidde og slappe af. Så vidt muligt. Få læst de der bøger færdig. Så vidt muligt. Fange de sidste fregner, de t kan man godt.

Iaften skal jeg planlægge efteråret og være praktisk, have malet den sidste vindueskarm og altanmøbler. Pudse vinduer. Måske.

Imorgen skal jeg nå et museum eller to, en solstråle eller tre og lidt arbejde, så jeg ikke er helt sat af. Onsdag går det så løs for fuld kraft med arbejdet igen. Det bliver på nogen måder rigtig dejligt at få gang i en hverdag igen, men en uges (måneds!) ekstra ferie med tid til, at nå alle de projekter jeg normalt aldrig når, det kunne være dejligt. Jeg behøver ikke flere uger sydpå, jeg behøver ikke (megen) sol, blot nogle timer til at skrive på den bog, der nu er godt igang, læse det jeg har på læselisten, læse bogen til min nystartede bogklub og endnu mere tid til, at nå alt det sociale jeg nåede i sommer.

Nuvel. Onsdag er jeg klar til hverdagen.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s