Gadespejlet på morgenindkøb

Denne sidste sommerfridag forsøgte jeg, at være morgenfrisk og om ikke stå tidligt op, så i hvert fald komme igang med dagen med det samme, I ved, rydde lidt op, få handlet lidt og sår’n.
Midt i SuperBrugsen måtte jeg konstatere at der var andre feriemennesker end jeg, der var morgenfriske, for da jeg selvtilfredse havde lagt posen med min Meyers kanelsnurre i kurven og kiggede op så jeg intet mindre end en meget flot, solbrændt og ganske nøgen mandeoverkrop. Nu skal man jo aldrig begræde æstetiske tildragelser, så jeg kiggede friskt med mens han hentede mælk -eller hvad han nu hentede- og tænkte at bloggen måske havde fået et sjældent billede præsenteret denne morgen-formiddag, hvis blot jeg havde været så forudseende, at tage mit kamera med. Alas, intet kamera, derfor ingen billeder. Jeg kan dog afsløre at han var så morgenfrisk, at han også var i bare tæer.

Glædelig tirsdag til jer alle.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s