Kvinde med høj IQ og særdelses veludviklet praktisk sans haves, mand med tilsvarende begge søges

Nej, det er ikke en kontaktannonce men ganske simpelt et opråb til alverdens (Danmarks) mænd og kvinder om at nu må det da stoppe. For ganske nylig fik jeg et irriterende kompliment af en mand; jeg fik pluspoint “i hans bog” fordi jeg vidste, at der var noget, der hed en fase. Nej ikke sådan en fase som børn gennemgår, når de udvikler sig og heller ikke sådan en som kvinder gennemgår, når de afvikler deres reproduktive egenskaber, næh, sådan en som der er på el-tavler (eller hpfi-relæ, som de jo hedder nu om dage) der sidder i boliger og som styrer strømtilførsel i selvsamme bolig. Den pågældende mand spurgte ikke ind til om jeg havde forstået hvad en fase var, det var simpelthen nok, at jeg kunne benævne den korrekt i korrekt sammenhæng.

Hvad sker der for jer, mænd? Forventer I ikke, at jeres damer kan forstå bare en nogenlunde basal del af verdens sammenhæng? At de kan begå sig i deres eget liv og tale om de ting, der får verden til at fungere (omend på “maskulint” domæne). Forventer I ikke, et minimum af intelligens og viden hos kvinder?

Nu kunne man gå igang med hele ligestillingsdebatten og det ville jeg nok også gøre, hvis ikke jeg havde travlt med andre gøremål. Vi kunne også tale om det statistiske grundlag for mit opråb, ja der er i det hele taget mange debatter det kunne tages i denne sammenhæng. Men seriøst, I ved det jo godt selv, ikke?

Lige over herfra!

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s