Hverdagsstemning med feriesødme

Så er hverdagen rigtig igang igen

Vi er i fuld gang igen, hverdagen har rigtig bidt sig fast og udover en enkelt alt for travl morgen, så er det faktisk helt ok. Strukturen på hverdagen er nu rigtig rar, ferie og hverdag er forskelligt, men begge dele rigtig godt.

Vi pakker tøj til en hel uge ad gangen som før ferien, jeg er igang med al hverdagsstruktur gen, køber ind i weekenden og så er der hvad der er, hvor jeg finder på maden som dagene kommer.

En af de ting jeg dog gerne vil være bedre til er, at forsøge mig med ny mad. Jeg arbejder med mad og bruger rigtig meget tid og mange kræfter på mad i det daglige og har normalt også haft masser af lyst til at eksperimentere derhjemme, men det sidste halve år har -indrømmet- været lidt tyndt. Ikke mange eksperimenter. Men de skal ind igen. Det behøver ikke være dødspændende molekylær gastronomi eller svære ting, bare lidt nye retter på og nye råvarer.

Et af mine tiltag i den retning er at jeg har købt kassen fra Birkemosegård. Den bliver leveret på mit nye yndlingssted på Islands Brygge, nemlig Alimentari/il buco og den indeholder masser af biodynamiske lækkerier. Derudover har jeg overgivet mig til Instagram og følger nogle skønne madmennesker. Så skal der nok blive inspiration til nye lækkerier i mit eget køkken.

Og selvom hverdagen er kommet for at blive, er det om at nyde disse dejlige dage med sol og gode lange aftener. Spise ude. Spise take away. Spise udenfor. Bare nyde livet i hverdagen, men med lidt af feriestemningen i behold.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s