Sådan en søndag

Når jeg turde poste et indlæg om den frygtindgydende fredag, er det også kun fordi min weekend -trods arbejde og regn- har været helt fortryllende på flere måder. At få endnu en indsigt i den mest ubrydelige kærlighed, at møde nye mennesker, at se afholdte velkendte yndslingsmennesker, at nyde naturens overdådige rigdom, at blive præsenteret for det ene citat efter det andet med fireårigt fokus, har gjort sit til, at min weekend har været ganske andet end ordinær.

Søndagens sendes på hæld herfra med et beskedent udpluk af weekendens sayings;
Faktisk har hele mit liv gjort mig glad. Faktisk har jeg så meget kærlighed nu at jeg er så tyk i min mave. Så meget kærlighed har jeg.

Jeg er født til at være stærk, faktisk har du født mig til at være stærk. Og jeg har også masser af kærlighed.

Mor, jeg ved noget om planter. Faktisk ved jeg, at man putter sådan et frø i en lille skål med jord i. Og så vand og så bliver de store. Men ikke til at starte med, til at starte med er de små. Og så bliver de store. Og så kan man spise dem. Det ved jeg.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s