Skrevet fredag, udgivet væsentligt senere

Imorges -tidlig morgen- stak dagen mig sin kolde klamme og regnvåde hånd og sagde; hey, jeg hedder fredag, men du kan bare kalde mig mandag.

Udfordret på skik følge eller land fly, udfordret på forståelse for alt, udfordret på, ja, en hel del denne dag, måtte jeg sande. Og på vejen, fra et møde til et andet, kørte jeg gennem Kødbyen. Det skal man -jeg- naturligvis lade være med, så tæt på den første i måneden, for hele vejen igennem havde narkomanerne valgt at plante sig og junke. Da jeg endelig kom igennem Københavns Kødpakkedistrikt græd mine indre øjne tårer, så selv skybruddet var en parentes i vandmængder.

Hvad sker der fredag? Så sænker vi lige paraderne og giver gode energier igen, ikke?

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s