Hvad sker der egentlig?

Verden er forandret siden sidst. Ikke bare fik USA ny præsident igår, jeg har også forandret mit liv siden sidste blogpost. Som åbenbart er et år siden nu. Det er altså ganske meget på tide, at skrive lidt herinde igen.

I har været flinke til at læse med alligevel, siger min frøken Statistik. Enten skriver jeg bare så skidegodt, at I bare ikke kan lade være med, at læse det igen og igen, eller også er der mange nysgerrige, der liiiige skal tjekke hvem jeg er Godt det samme, for så har min blog ikke været så ensom det seneste år.

Vi ses igen snart, for jeg har en bekendelse til gode. Som I så måske læser, hvis I altså ikke bedre kunne lide de gamle indlæg og bare læser dem i stedet? Det finder vi ud af.

God torsdag.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s